Shooting on the Beach – Our Adventure and Exclusive Images

Planuisem din primavara o sedinta foto la mare, asa ca dupa ce a inceput sezonul, am aranjat toate detaliile, ne-am umplut masina de bagaje si echipamente si am plecat spre Constanta la prima ora a diminetii.

Intreaga zi a fost o aventura pe litoral, pentru ca aveam de realizat materiale pentru doua reviste americane, motiv pentru care am schimbat de mai multe ori locatiile, machiajul, coafura si bineinteles, tinutele purtate de Cristina. Soarele a fost cu noi pe toata durata zilei, desi la umbra erau +38 de grade si nici urma de briza.

Modela noastra, Cristina a intors toate privirile pe plaja si toate telefoanele mobile din jur, dar in ciuda curiosilor, a pozat pana la apusul soarelui si nu s-a plans niciun moment de oboseala. Alexandra (make-up) si Elena (hair style) s-au intrecut pe ele in acest tur de fortza, iar la final inca mai aveau energie pentru selfie-uri si glume.

Per total, aventura noastra la mare a fost un succes, iar fotografiile rezultate au aparut in cunoscutele reviste de fashion Ellements si Salyse Magazine (care ne-a dedicat si coperta).

In continuare, vei avea posibilitatea sa vezi imagini exclusive, de la sedinta noastra foto, nepublicate inca… pana acum. 😉

Photo & retouch: Alexis Zernescu Fotografa
Make-up artist: Alexandra Catrinel Rîpeanu
Hair stylist: Elena Maniga
Stylist: Catalina Kovacs
Model: Gabriela Cristina

 

Sedinta foto de vara

 

Sedinta foto la mare

 

Sedinta foto pe plaja

 

Sedinta foto Ellements Magazine

 

Sedinta foto pe litoral

 

Sedinta foto fashion

 

Sedinta foto pictorial revista

 

Sedinta foto Zalexis Photography

 

Sedinta foto de vara

 

Sedinta foto fashion

 

Sedinta foto pe litoral

 

Sedinta foto pictorial revista

 

Sedinta foto Zalexis Photography

Comments are closed.