Cadoul ideal de ziua ta

Ce cadou vrei sa primesti anul acesta de ziua ta? Sa fie o poseta scumpa, o pereche de pantofi sau o rochie de designer? Am eu o solutie mai buna pentru tine!

Stiai ca s-a demonstrat faptul ca suntem mai fericiti atunci cand cumparam experiente, in loc de lucruri?! Se pare ca ne obisnuim destul de rapid cu obiectele pe care le cumparam, iar dupa o perioada, ajungem sa nici nu le mai apreciem ca la inceput. In schimb, atunci cand ne achizitionam o experienta, cum ar fi o vacanta, de exemplu, asteptarea vacantei, trairile din timpul ei si amintirile, care ne raman, ne imbogatesc sufleteste si ne dau o mai mare satisfactie in timp. Mai multe gasesti in articolul acesta: “Buy Experiences, not Things” de James Hamblin.

Alina m-a gasit pe Facebook si m-a abordat spunandu-mi ca vrea sa-si faca de ziua ei cadou o sedinta foto glamour. Am pus toate detaliile la cale, cu hair, make-up si vestimentatii si cu aproximativ o saptamana inainte de ziua ei, ne-am intalnit pentru sedinta foto.

I-am promis Alinei ca va avea parte de o experienta minunata si speciala alaturi de noi, iar expresia chipului ei si zambetul spun totul despre experienta ei…

Photo & advanced editing: Alexis Zernescu
Make-up artist: Alexandra Rîpeanu Make-up Artist & Eyebrow Designer
Hair stylist: Maniga Elena Hairstylist
Model: Alina T.

 

Sedinta foto in Bucuresti

 

 Cadoul ideal de ziua ta

 

 O sedinta foto de ziua ta

 

Sedinta foto portret

 

Sedinta foto Diva

 

Sedinta foto glamour

 

 O sedinta foto de ziua ta

 

Sedinta foto portret

 

Comments are closed.